در رابطه با مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی باید بدانید که معمولا استفاده از روش‌های بارداری غیرهورمونی بیشتر از روش‌های بارداری هورمونی مد نظر قرار دارد. در روش‌های هورمونی، هورمون‌های بدن زنان بهم می‌ریزد و ممکن است مشکلات زیادی برای بدن به وجود بیاید. نوسانات خلقی، تورم و حساسیت پستان، مشکلات گوارشی، خستگی، ضعف و بی‌حالی، کم پشت شدن موها و بی‌حالی از جمله مشکلاتی هستند که در اثر استفاده از داروهای هورمونی رخ می‌دهند. با ما تا انتهای این مطلب از داروخانه آنلاین سرسون همراه شوید تا هر آنچه برای مقایسه بین داروهای ضدبارداری هورمونی و غیرهورمونی باید بدانید را در اختیار شما قرار دهیم.

داروهای بارداری هورمونی

مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی

جلوگیری از بارداری ناخواسته یکی از مهمترین اقداماتی است که این روزها مد نظر قرار گرفته است و افراد به دنبال بهترین روش هستند تا بتوانند از بارداری جلوگیری کنند. برای جلوگیری از بارداری، روش‌های هورمونی و غیر هورمونی مد نظر قرار دارند. در رابطه با مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی باید بدانید که معمولا استفاده از روش‌های بارداری غیرهورمونی بیشتر از روش‌های بارداری هورمونی مد نظر قرار دارد. در روش‌های هورمونی، هورمون‌های بدن زنان بهم می‌ریزد و ممکن است مشکلات زیادی برای بدن به وجود بیاید. نوسانات خلقی، تورم و حساسیت پستان، مشکلات گوارشی، خستگی، ضعف و بی‌حالی، کم پشت شدن موها و بی‌حالی از جمله مشکلاتی هستند که در اثر استفاده از داروهای هورمونی رخ می‌دهند. می توانید به محصولات مراقبت مو داروخانه شبانه روزی سرسون مراجعه کنید تا مشکلات مربوط به موهایتان را برطرف کنید. بهتر است قبل از استفاده از این روش‌ها، مزایا و معایب هر یک را مد نظر قرار دهید تا بتوانید بهترین روش را انتخاب کنید و از بارداری ناخواسته جلوگیری نمایید.

داروهای ضد بارداری

مزایا و معایب استفاده از هر نوع دارو

زمانی که صحبت از مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی می‌شود، ابتدا باید به مزایا و معایب هر یک بپردازیم. مزایای استفاده از داروهای ضد بارداری هورمونی به صورت زیر هستند:
• استفاده از این روش ساده است.
• این روش به میزان 99 درصد از بارداری ناخواسته جلوگیری می‌کند.
• قرص‌های ضد باردرای به چرخش دوره‌های قاعدگی کمک می‌کنند.
• این قرص‌ها برای جلوگیری از کیست گزینه مناسبی هستند.
در ادامه مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی، باید به معایب داروهای ضد بارداری هورمونی بپردازیم:
• استفاده از این داروها باعث بروز حساسیت و تورم در پستان‌ها می‌شود.
• این دارو ممکن است باعث بروز استفراغ و حالت تهوع شود.
• در صورت قطع این قرص‌ها، ممکن است فرد دچار قاعدگی شود.
• قرص‌های ضد بارداری می‌توانند باعث بروز نوسانات خلقی شوند.
• گاهی استفاده از این قرص‌ها ممکن است میل جنسی را کاهش دهد.

برای مشاهده لیست کامل محصولات جنسی وارد صفحه مربوطه شوید.

مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی

اکنون در مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی، باید به مزایای روش‌های غیر هورمونی مانند استفاده از کاندوم یا آی یو دی بپردازیم. مزایای استفاده از روش‌های غیرهورمونی ضد بارداری به شرح زیر هستند:
• استفاده از این روش‌ها به سلامتی عمومی بدن آسیب وارد نمی‌کند.
• این روش‌ها بر کیفیت میل جنسی اثری نمی‌گذارند.
• این روش‌ها باعث مشکلات گوارشی مانند استفراغ و اسهال نمی‌شوند.
معایب استفاده از روش‌های غیرهورمونی ضد بارداری به شرح زیر هستند:
• با توجه به نوع روش، ممکن است خطر ابتلا به باردرای وجود داشته باشد. به طور مثال، ممکن است کاندوم پاره شود یا آی یو دی تکان بخورد.
• گاهی برای اجرای این روش ( به طور مثال آی یو دی) باید به پزشک زنان و زایمان مراجعه کنید.

چگونه داروی ضد بارداری مناسب خود را انتخاب کنیم؟

در ادامه بررسی مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی، باید به یک مسئله مهم دیگر بپردازیم. ممکن است اکنون این سوال برای شما مطرح شود که چگونه دارای ضد بارداری مناسب خود را انتخاب کنیم؟. برای انتخاب روش مناسب، ابتدا باید با انواع روش‌ها آشنا شوید. یکی از راه‌هایی که برای آشنایی با این روش‌ها پیش روی شما قرار دارد، جستجو در اینترنت است. پس از آنکه با این روش‌ها آشنا شدید، می‌توانید مزایا و معایب هر یک را به دقت مورد بررسی قرار دهید. بهتر است با کسانی که از این روش‌ها استفاده کرده‌اند، مشورت کنید تا بتوانید بهترین روش را برای خود انتخاب کنید. برای اینکار باید به پلتفرم‌های مختلف سر بزنید و از آنها پرس‌وجو کنید.
یکی دیگر از مواردی که در رابطه با مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی باید به آن توجه داشته باشید، نحوه مصرف یا استفاده است. اگر حوصله ندارید که روزانه قرص بخورید، بهتر است هرگز به سراغ قرص‌های ضد بارداری نروید. همچنین، در صورتی که دائما رابطه جنسی خشن دارید، بهتر است در کنار استفاده از کاندوم باید از روش‌های دیگر استفاده کنید. زیرا ممکن است در طول رابطه جنسی کاندوم پاره شود و این مسئله مشکلات بسیار زیادی را برای شما به وجود خواهد آورد. توصیه می‌شود در این مسیر با پزشک زنان مشورت کنید و اطلاعات مورد نیاز را از آنها بدست بیاورید.

نکاتی که باید درباره تداخل دارویی بدانید!

اکنون که توانسته‌اید به مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی پی ببرید، باید به نکاتی بپردازیم که در رابطه با تداخل دارویی وجود دارند. تداخل دارویی به فرآیندی گفته می‌شود که طی آن دو دارو با یکدیگر تداخل پیدا می‌کنند و باعث افزایش یا کاهش اثرات یکدیگر می‌شوند. تداخل دارویی مسئله بسیار مهمی است که برخی از افراد آن را نادیده می‌گیرند. با توجه به این مسئله که قرص‌های هورمونی ضد بارداری بر کارکرد هورمون‌های بدن اثر می‌گذارند، در صورتی که شما از هر نوع قرصی استفاده می‌کنید، باید این مسئله را با پزشک در میان بگذارید تا تداخل دارویی را بررسی کند.
به طور کلی، مقایسه بین داروهای ضد بارداری هورمونی و غیر هورمونی می‌تواند به شما کمک کند اطلاعات ارزشمندی را بدست بیاورید و این مسئله بسیار مهم است. انسان‌هایی که در قرن بیست و یکم زندگی می‌کنند باید روش‌های ضد بارداری را بشناسند و زمان مورد نیاز را برای تولد یک انسان در نظر بگیرند. این مسئله می‌تواند به شما کمک کند از رابطه جنسی لذت ببرید و دیگر نگران باردرای نباشید. برای انتخاب روش مناسب، باید مراحل مختلفی را در نظر بگیرید و تلاش کنید که با نگاه دقیق و واقع‌بینانه روش مورد نظر خود را انتخاب کنید. رابطه جنسی یک رابطه لذت بخش است که با روش مناسب جلوگیری از بارداری می‌توانید تمامی نگرانی‌ها را از بین ببرید.